Iata care sunt tarifele de parcare publica in Sectorul 4, detaliate pe strazi si zone!

sectorul 4

Dupa cum va anuntam si noi intr-un articol anterior, din 23 august, toate parcarile publice din sectorul 4 au intrat in regim de tarifare, costurile fiind diferite in functie de zona in care iti lasi masina in Sectorul 4. Directia de Mobilitate Urbana sector 4 a publicat, zilele trecute, pe site-ul institutiei, si mai multe detalii utile pentru toti cei care vor sa foloseasca parcarile publice cu plata (probabil ca o vor face pentru ca nu au de ales, daca nu vor sa se pomeneasca cu masina ridicata…).

Va prezentam si noi tabelul si celelalte detalii importante legate de tarif si modalitatile de plata, preluate de pe site-ul Directiei Mobilitate Urbana Sectorul 4:

Vor exista doua doua zone de tarifare, una galbena, pentru care soferii vor plati 2 lei pe ora, si una verde pentru care ramane valabil tariful perceput deja in anumite parcari din sector, respectiv 1 leu pentru doua ore de parcare.

Plata parcarii se poate face prin SMS la numarul 7424

Exemplu:  A2B123ABC, unde A – reprezinta codul parcajului, 2 – durata/ora,  B123ABC – numarul de inmatriculare al autovehicului.

Alte modalitati de plata pentru ambele zone de tarifare: pe site-ul www.mobilitateurbana4.ro, pe platforma “amparcat.ro” si prin intermediul aplicatiei de mobil “Primaria Sectorului 4”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × three =