Erata – masina din articolul publicat anterior nu este abandonata. Prezentam scuze pentru informatiile eronate

strada Raul Soimului

Erata: Proprietarul masinii ne-a scris ca informatiile publicate in articolul de mai jos sunt neadevarate si ca aceasta nu este abandonata, ci ca se afla in perioada de schimbare a numerelor de inmatriculare. Daca informatiile publicate de Sectorul4live in articolul mentionat sunt gresite, prezentam scuze si facem rectificarile de rigoare.

Astazi, in rubrica primim De La Cititori, publicam cateva imagini primite de la unul dintre cititorii nostri. Este vorba despre un taximetru care a fost abandonat pe strada Raul Soimului de mai bine de o luna de zile si care ocupa carosabilul, evident, degeaba.

“Pe strada Raul Soimului, la nici 20 metri de scoala 308 isi fac veacul taximetristii care ies din tura, stau si se “racoresc” dupa o zi lunga si obositoare de servici, asta-i viata, insa, mai nou au inceput sa-si abandoneze rablele scoase din uz tot aici”,  ne scrie cititorul nostru care doreste sa-si pastreze anonimatul. Dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, acest taximetru nu mai are nici placute de inmatriculare.

Avand in vedere ca timpul de cand masina a fost abandonata aici este de aproximativ o luna de zile, primaria de sector ar putea interveni pentru a identifica proprietarul si a ridica “rabla” lasata pe spatiul public.

7 Comments

 1. Florin

  octombrie 25, 2017 at 1:15 pm

  Masina sta de 2 zile in acel loc…cineva este rau intentionat cu acest anunt.

 2. Bostenaru robert

  octombrie 25, 2017 at 1:18 pm

  Cred k va mănâncă pielea ..ia sa va vad eu cum demonstrați voi k masina e lăsată de o lună acolo cand ea acum o saptamana are bon fiscal scos din aparat..cu tot ce trebuie cu raport z…cu tot…

 3. Bostenaru robert

  octombrie 25, 2017 at 1:39 pm

  Domnule Andrei Vlad ..cred k inainte sa publici ceva pe acest site…ar fi mai bine sa te interesezi personal..asa este profesionist…dar cand tu esti pus acolo doar sa scrii ceva pt k aveai si tu nevoie sa manânci o felie de paine si altceva nu esti capabil sa faci..doar dezimformezi lumea…aceea este masina mea si este schimbată din regim de taxi și masina ă stat 2 zile acolo pt k trebuie să trec numerele de pe ea pe cea noua . Dar ia sa vedem cum explici tu asta…pt k masina are acum numere noi cu itp valabil..si ce crezi masina este marcată regulamentar…asa ca ar fi mai bine sa te apuci de pescuit sportiv sau mai grav de ȘCOALĂ…

  • administrator

   octombrie 25, 2017 at 1:42 pm

   Buna ziua! Textul a fost editat. Va multumim si va prezetam scuze pentru informatiile neverificate!

   • Bostenaru robert

    octombrie 25, 2017 at 2:04 pm

    Va multumesc pt intelegere…o zi frumoasă

    • administrator

     octombrie 25, 2017 at 2:06 pm

     Noi va multumim pentru intelegere!

 4. Robert

  octombrie 25, 2017 at 2:07 pm

  Apreciez rectificarile dumneavoastră.. mult succes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − four =