De azi și până pe 24 iulie Termoenergetica face lucrări în Sectorul 4: aproximativ 250 de blocuri, afectate!

Piata Unirii

Termoenergetica anunță demararea, începând de astăzi, a unor lucrări de amploare în mai multe zone din Sectorul 4. Lucrările vor dura până pe 24 iulie și implică sistarea furnizări de apă caldă pentru aproximativ 250 de blocuri, după cum urmează:

Lucrări de înlocuire a rețelei pe conducta Dn 600mm, în zona Aleilor Râul Sadului și Ciceu, strada Aliorului și Aleea Niculițel din Sectorul 4. Se vor înlocui aproximativ 60m de conductă cu același diametru. Acesta este motivul pentru care, în perioada cuprinsă între 17 și 21 iulie 2023, ora 23.00, va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă, pentru 90 de blocuri din această zonă. Anul de punere în funcțiune a conductei este 1977, această porțiune de rețea având peste 45 de ani de funcționare.

Conducta Magistralei Progresul Berceni Dn 800mm, în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu și a Șoselei Oltenița din Sectorul 4. Se vor executa lucrările de punere în funcțiune a tronsonului modernizat prin proiectul Primăriei Municipiului București – Obiectivul 5 și se vor executa operațiunile de blindare a unei noi porțiuni de rețea, pentru continuarea lucrărilor, fără sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă.

Totodată, echipele companiei vor interveni pentru a efectua lucrările de reparații a avariilor din rețeaua primară în zona Șoselei Olteniței și a străzii Padeșului din Sectorul 4. Pentru aproximativ 150 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 17 și 24 iulie 2023, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1989, această porțiune de rețea având aproape 35 de ani de funcționare.

Sursă: Comunicat de presă Termoenergetica

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + four =