Termoenergetica (RADET) incepe incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica

incalzire

Termoenergetica (fosta RADET) anunta, pe pagina de internet a companiei, ca incepe incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica.

“Din data de 23 septembrie 2020, se va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica. Actiunea este necesara pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire 2019 – 2020.”

Potrivit companiei, “data exacta privind inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire, conform prevederilor H.G. nr. 425/1994, modificata prin H.G. nr. 337/2018, va fi anuntata ulterior”.

Anuntul incarcarii retelelor este destinat in primul rand consumatorilor casnici “care trebuie sa ia toate masurile necesare pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundatii in apartamente) ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.”

De asemenea, precizeaza Termoenergetica, asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Compania mai informeaza ca “debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire.”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − 5 =