Termoenergetica: 80% din retea a fost incarcata pentru furnizarea caldurii

furnizarea caldurii

Termoenergetica anunta ca in aproximativ 80 la suta din totalul punctelor, modulelor si centralelor termice (1027) au fost incarcate instalatiile pentru furnizarea caldurii.

Pentru restul de 20 de procente, instalatiile nu s-au incarcat inca, deoarece, spuen Termoenergetica, asociatiile de proprietari au anuntat ca momentan nu doresc furnizarea caldurii sau mai sunt in defasurare lucrari la reteaua secundara.

“Reamintim asociatiilor de proprietari ca este necesara deschiderea circuitului de incalzire din subsolurile blocurilor si realizarea aerisirii coloanelor, astfel incat agentul termic sa parcurga intrega instalatie de incalzire. De asemenea, asociatiile de proprietari au obligatia de a se asigura ca instalatiile interioare proprii (de alimentare cu energie termica) sunt in stare de functionare si ca sunt finalizate lucrarile din interiorul imobilelor, inclusiv operatiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Termoenergetica mai precizeaza ca dupa inceperea probelor la cald, avand in vedere evolutia in scadere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru incalzire, cu precadere in timpul noptii.

“Este important de subliniat ca in prezent, centralele de termoficare Vest Energo si Grivita nu functioneaza si de aceea, pana la realizarea echilibrului hidraulic al intregului sistem de termoficare, pot exista sincope in procesul de furnizare a agentului termic.”, se arata in comunicat.

CITESTE SI: Termoenergetica (RADET) incepe incarcarea instalatiilor de alimentare cu energie termica

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 1 =