Traficanti de tigarete de contrabanda din Sectorul 4, prinsi de politisti in timp ce incercau sa vanda “marfa”

tigarete de contrabanda

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) au prins in flagrant doua persoane, un barbat si o femeie, in varsta de 59, respectiv 51 de ani, in timp ce ofereau spre vanzare peste 13.600 de tigarete de contrabanda.

Flagrantul a avut loc luni, 19 iunie, in jurul orei 18.00, cand politistii din cadrul Secţiei 16 au verificat o informatie conform careia la un magazin din sectorul 4 se vand tigarete de contrabanda.

“Astfel, in urma deplasarii la fata locului, au fost depistati un barbat si o femeie, in timp ce ofereau spre vanzare persoanelor interesate peste 13.600 de tigarete de contrabanda, de diferite marci, depozitate in saci din plastic. Cei in cauza au fost condusi pentru audieri la sediul subunitatii, cercetarile fiind continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, potrivit comunicatului de presa al DGPMB.

Sursa: DGPMB

2 Comments

 1. Dumitrescu Mircea

  iunie 22, 2017 at 1:27 pm

  Nu este contrabandă este un comerț legal atâta vreme cât statul fură cinstit.cu acte în regulă.pentru un fumător cu un venit de 1000 lei/luna,aceste țigări sunt tocmai bune de vândut,fiindca există o piață liberă concurențială,intre stat și particular.
  Dacă vânzătorul își va achita taxele la stat,nu se mai pune problema ca produsele sunt de contrabandă.
  Cererea si oferta sunt două criterii de bază dintr-o economie de piata

 2. Dobre

  iunie 22, 2017 at 6:48 pm

  În fauna de profil de la Piața Reșița nu se bagă nimeni de ani de zile. A, mai vin din când în când foștii gardieni publici actuali politisti comunitari, care taie din radacina evaziunea cu pătrunjel și flori de tei. În rest, chiar în interiorul pieței anumiți indivizi vând mărfuri alimentare de proveniență dubioasa (pastă de roșii, bulion, ciocolată, napolitane etc.), chiar sub privirile îngăduitoare ale paznicilor din piață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three − 3 =