Traficul rutier, restrictionat in Bucuresti pentru pregatirea paradei de 1 Decembrie. Vedeti rutele ocolitoare

restrictii de circulatie

Nu stim daca aveti drum pe arterele pe care incep pregatirile pentru defilarea de 1 Decembrie, dar credem ca este bine sa stiti cum stau lucrurile.

Miercuri, 30 noiembrie, de la ora 10.00, montarea tribunelor pentru oficialitatile care vor asista la parada de 1 Decembrie va face ca in Piata Arcul de Triumf traficul sa fie restricționat astfel: pe banda I pe, strada A. Constantinescu catre Manastirea Casin si pe Soseaua Kiseleff, banda I, pe sensul de mers Piata Presei – Piata Arcul de Triumf, precum si pe banda I, in Piata Arcul de Triumf sensul Piata Presei Libere.

Restrictii circulatie in ziua de 1 Decembrie 2016:

  • intre orele 04:00 – 16:00, va fi inchisa  circulatia  pe axul central al Soselei P. Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf si banda I pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda IV pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere;
  • intre orele 04:00 – 16:00, va fi inchisa total circulatia (gradual , in functie de momentul sosirii tehnicii militare pentru parada) pe Soseaua Kiseleff intre Piata Arcul de Triumf si Piata Victoriei, precum si a strazilor adiacente, pe bulevardul Al. Constantinescu, intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Maresal Averescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piaţa Charles de Gaulle si pe strada Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache.
  • De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii.
  • Totodata, va fi restrictionata circulatia si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede in Piata Montreal.

Rute ocolitoare:

  • Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – bulevardul Marasti – strada Alexandru Constantinescu – Piata Domenii – bulevardul Ion Mihalache;
  • Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Piata Presei Libere – Piata Montreal – bulevardul Marasti – bulevardul Maresal Averescu – strada Turda – Podul Grant;
  • Piata Victoriei – bulevardul Aviatorilor – bulevardul Nicolae Caramfil – bulevardul Aerogarii – DN1;
  • Soseaua Stefan cel Mare – strada Barbu Vacarescu – bulevardul Aerogarii – D.N.1.

Sursa: Brigada Rutiera Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + seventeen =