Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, in zilele de 15, 22 si 29 iulie, pentru evenimentul “B-Fit in The Street”

restrictionat

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca traficul rutier va fi restrictionat astazi, pe 22 iulie si pe 29 iulie, in mai multe zone din Capitala, pentru buna desfasurare a evenimentului artistic B-Fit in The Street.

Astfel, in zilele mentionate, intre orele 22.00 – 22.30, traficul va fi restrictionat pe Calea Victoriei (tronsonul cuprins intre Piata George Enescu si Bd. Regina Elisabeta) si pe Bd. Regina Elisabeta (tronsonul cuprins intre Str. Ion Brezoianu si Piata Universitatii).

Brigada Rutiera recomanda folosirea urmatoarelor tute ocolitoare:

  • Nicolae Balcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascar Catargiu;
  • Buzesti – Str. Berzei – Splaiul Independenței.

big_harta-b-fit-in-the-street-15.07

“Sambata, 15 iulie, Parada B-Fit in the Street! incepe la ora 22:20 si aduce pe Calea Victoriei ritmurile braziliene de samba cu influente africane ale tobosarilor spanioli Batucada from Lanzarote, show-ul vizual si acustic greu de uitat al artistilor britanici de la Spark. In completarea dansului energic al muzicienilor percutioniști, artistii pe catalige de la Enchanted Garden transforma Calea Victoriei intr-o gradina magica si plina de culoare, ajutati de pleiada de libelule, furnici, albine si alte creaturi vesele din spectacolul Invazia (Teatrul Masca)”, se arata pe site-ul evenimentului.

Surse: Brigada Rutiera / Arcub

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + ten =