Tramvaiele de pe Soseaua Oltenitei isi vor relua circulatia! RATB face probe tehnice si roaga soferii sa nu mai parcheze pe sine

Tramvai Oltenitei

Se pare ca in sfarsit se intampla: tramvaiele de pe Soseaua Oltenitei (legatura Romprim – Piata Sudului) isi vor relua circulatia in urma.toarele zile. Primaria Capitalei a anuntat ca incepand de astazi se demareaza probe tehnice in vederea repunerii in functiune a tramvaielor.

Prin aceste probe tehnice se urmareste verificarea starii liniilor, a refugiilor, a elementelor de protectie etc. de pe portiunile neutilizate pana in prezent, respectiv intre statiile Sura Mare si Piata Sudului si intre Piata Sudului si Romprim. “Traseul complet al liniei 11 va face legatura cu alte linii de transport care merg catre toate zonele orasului, precum si cu linii de metrou importante, cum ar fi Piata Sudului, Eroii Revolutiei Grozavesti. In plus, reluarea circulatiei liniei 11 pe traseul initial mai are avantajul ca mareste capacitatea de transport, facand legatura directa intre sudul si nord-vestul orașului, unde exista zone comerciale de interes major, cum ar fi mall-urile de la Piata Sudului, AFI Cotroceni, Carrefour Orhideea etc. Este asigurat de asemenea si un transport facil de persoane catre unitatile de invatamant din zona adiacenta Soselei Oltenitei, precum si catre unitatile spitalicesti sau Institutul Medico-Legal“, se arata in comunciatul de presa al Primariei Capitalei.

CITESTE SI: VIDEO – Pasajul Piata Sudului a fost inaugurat in sfarsit! Lucrarile continua la linia de tramvai si urmeaza largirea Soselei Berceni

Odata cu anuntul demarariii probelor tehnice pentru repunerea in functiune a tramvaielor de pe Soseaua Oltenitei, Municipalitatea ii roaga pe locuitorii din zona vizata de aceste verificari sa nu mai parcheze pe linia de tramvai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × three =