Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii

Pasajul Unirii

Încă un incident la Pasajul Unirii. Un șofer de camion nu a respectat indicatoarele și marcajele rutiere și a încercat să treacă prin tunel, deși înălțimea autovehiculului era mai mare de 3,7 metri.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, deși în talonul vehiculului este trecută înălțimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălțime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

”Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliția Rutieră și cu Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București va elabora, până la sfârșitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Indiferent de câte mijloace de semnalizare și protecție vom utiliza, ignorarea regulilor de circulație și a sistemelor montate vor genera în continuare incidente de această natură.

Prin urmare facem un apel către toți participanții la trafic să respecte cu strictețe prevederile Codului Rutier.”, se mai menționează în comunicatul administrației locale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11.00, iar după jumătatea de oră, camionul a fost scos din tunel după ce i-au fost desumflate roțile. Șoferul a fost amendat de Poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 2 =