USR PLUS a dat de pamant cu bugetul Capitalei. Multe voci afirma ca USR PLUS s-a razbunat pe Nicusor Dan

bugetul Capitalei

Este aproape incredibil ce se intampla in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consilierii USR PLUS au dat de pamant cu bugetul Capitalei propus de Nicusor Dan, pe motiv ca e nerealist. Culmea, inainte de votul de azi au fost nenumarate discutii pe buget si totul parea ok. Cel putin asa sustine Nicusor Dan.

Desigur, e o simpla coincidenta ca votul impotriva adoptarii bugetului din partea USR vine pe fondul unui alt scandal, care a debutat de ceva timp, daca nu gresim, intre Nicusor Dan si USR PLUS. Pe scurt, consilierii USR PLUS amenintau inca de ieri ca nu vor vota, astazi, bugetul Capitalei, daca primarul general nu ii va da drept de semnatura viceprimarului PLUS, Horia Tomescu, sustinut de fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Miza, dupa cum scria ieri digi24.ro, este bugetul de 355 de milioane de lei al ASSMB, precum si schimbarea managerilor de spitale. Tomescu are delegate atributii, insa nu are drept de semnatura. Asadar, santajul nu ar fi unul tocmai sentimental, ci ceva mai pragmatic.

Trebuie precizat ca in aceeasi situatie se afla insa si viceprimarul din partea PNL, insa liberalii par sa fi inteles ca votarea bugetului este cea mai importanta, spre deosebire de mai tinerii lor colegi de la USR PLUS.

Dincolo de scandalul care pare pur politic, de suferit din treaba asta vom avea tot noi, pentru ca multe proiecte vitale ale Capitalei sunt acum blocate. Asa ca, daca va intrebati de ce nu se va face una si alta si de ce nu vor fi continuate anumite proiecte, sa stiti unde va uitati.

Foto: Digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − 1 =