VIDEO: Demonstratie mai ceva ca la parada in Sectorul 4 – Primaria a prezentat parcul de utilaje de deszapezire

deszapezire

Dincolo de promisiuni si cifre aruncate pe hartiile oficiale ale Primariei Sector 4, se pare ca anul acesta ninsoarea care va cadea pana la urma peste Bucuresti nu ar trebui sa mai fie o problema, cel putin la noi in sector. Am scris deja pe tema pregatirilor de deszapezire ale autoritatii locale, dar la momentul respectiv nu faceam altceva decat sa preluam cifrele publicate de Primaria Sectorului 4 intr-un comunicat oficial.

La sfarsitul saptamanii trecute, vineri noapte, mai exact, administratia a decis sa scoata in strada, aproape de miezul noptii, toate utilajele pe care le va pune la pe strazi. S-a intamplat pe Calea Vacaresti, iar pe langa “expozitia” de tractoare, atv-uri, jeep-uri etc. am aflat si cateva noutati.

Pentru prima data in Sectorul 4 ADP-ul si REBU (care se vor ocupa de problema nametilor) nu vor mai actiona doar pe arterele principale, ci si pe strazile mai mici pentru deszapezire.

Potrivit declaratiilor primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, interventiile pe strazile mici vor fi posibile datorita utilizarii unor utilaje de dimensiuni mici si care pot patrunde pana si pe stradutele inguste.

Mai mult, exista si utilaje “de talie foarte mica”, ce vor actiona pentru inlaturarea zapezii de pe trotuare, din nou, o premiera pentru sector.

CITESTE SI: Se pare iarna nu ne va mai lua prin surprindere in Sectorul 4 – Primaria are o suta de utilaje gata sa intervina

De asemenea, mai zice edilul, in acest an administratia dispune de un numar dublu de utilaje de deszapezire, ceea ar trebui sa ne garanteze ca, macar la acest capitol, sectorul 4 va sta mult mai bine.

Ne vom axa in principal pe marile bulevarde, pe statiile de metrou, statiile RATB. (…) mai mult decat atat, avem 500 de lucratori manuali care ne pot ajuta ori de cate ori este nevoie“, a spus, Daniel Baluta.

Si mai important este ca, pentru deszapezirea din acest an in Sectorul 4, primaria locala nu va mai plati o suma fixa, ci doar cat se lucreaza (din nou o premiera).

Bineinteles, de la vorbe si “expozitii” de utilaje si pana la ce se va intampla cu adevarat atunci cand o sa ninga e cale lunga, cum se spune. Dar, parca, parca, incepe sa se miste cate ceva si in sectorul nostru.

Sursa: DanielBaluta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − 1 =