VIDEO: Primaria Sectorului 4 continua campania de desinfectie a scarilor si aleilor de bloc

dezinfectie

Primaria Sectorului 4 promite ca niciun imobil sau bloc din sector nu va ramane nedezinfectat, iar campania demarata in acest scop la sfarsitul saptamanii va continua si in zilele care urmeaza.

Potrivit unui comunicat de presa remis redactiei, dupa ce zilele trecute dezinfectia s-a desfasurat pe arterele principale din sector si pe strazi, acum lucratorii primariei se concentreaza pentru efectuarea operatiunilor in toate scarile de bloc, pe toate aleile, locurile de joaca si spatiile verzi.

“Pentru aceasta, 80 de echipe speciale, dotate cu atomizoare și alte echipamente specifice vor acționa pe raza Sectorului 4, pentru a dezinfecta scările și aleile de bloc, locurile de joacă și spațiile verzi din apropierea locuințelor. Acestora li se vor adauga 60 de autospeciale și alte 40 echipaje dotate cu echipamente ce pulverizează în aer substanțe dezinfectante, care lucra, în special, în zona locurilor de recreere. Totodată, alte 200 de persoane vor putea interveni, daca situația o va impune. Pentru acțiunile de dezinfecție se vor folosi soluții pe bază de peroxid de hidrogen, non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurător.”, se arata in comunicat.

VIDEO: Cum se face dezinfectia impotriva coronavirusului in Sectorul 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three − two =