NEWS ALERT! Inca 4 elevi din 3 scoli din sectorul 4, confirmati cu coronavirus. Orele din clasele respective, mutate online

coronavirus

Nu am vrea sa exageram si sa spunem ca asistam la o explozie de cazuri de coronavirus in scoli, dar se pare ca realitatea nu este deloc una imbucuratoare. In aceasta dimineata, au fost depistate inca patru cazuri de coronavirus in scolile din sectorul 4, la 3 unitati de invatamant, anuntul fiind facut, printr-un comunicat de presa, de catre administratia locala. Asta inseamna ca in total avem deja 5 copii infectati cu COVID-19 la doar o saptamana de la inceperea cursurilor.

“Primaria Sectorului 4 a dipus in aceasta dimineata, in regim de urgenta, masuri de dezinfectie a unor sali de curs, de la 3 unitati de invatamant, dupa ce patru elevi au fost confirmati cu coronavirus. Totodata, autoritatea locala va asigura si testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu acestia si va implementa orice alta masura ce se va impune. In urmatoarele 14 zile, activitatile de invatare la clasele din care elevii faceau parte vor fi mutate in sistem online.”, se arata in comunicatul de presa.

Potrivit sursei citate, elevii confirmati cu SARS-COV 2 sunt inscrisi, dupa cum urmeaza: unul in clasa a XI-a C la Colegiul National „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a si clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfantul Iosif si unul in clasa a V-a la Scoala Gimnaziala nr. 79.

Va reamintim ca saptamana trecuta (16 septembrie), un elev de la Colegiul National Gheprghe Sincai a fost testat pozitiv cu coronavirus. Detalii AICI.

Asta inseamna ca de la deschiderea scolilor in 14 septembrie si pana acum au fost descoperite deja 5 cazuri de infectari cu noul coronavirus, iar asta doar in unitatile de invatamant din sectorul 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − 9 =