Vor fi reinfiintate statiile de tramvai Costache Stamate. Statia Pridvorului nu va fi reamplasata

Costache Stamate

O veste buna de la RATB si primarul sectorului 4. Statiile de tramvai din zona strazii Costache Stamate vor fi reinfiintate, dupa ce primaria Sectorului 4 a trimis celor de la Regia de Transport o adresa in acest sens. Informatia, implicit adresa respectiva, a fost postata pe facebook de catre primarul Daniel Baluta, ca raspuns la un comentariu al unui cetatean.

In documentul trimis de catre RATB celor de la Primaria Sectorului 4 se arata, printre altele: “Va informam (…) ca in zona statiilor de autobuze si troleibuze Costache Stamate se vor reinfiinta statiile de tramvaie Costache Stamate pentru liniile 1, 10 si 34“.

Am mai fi de precizat ca desi primaria Sectorului 4 a cuprins in adresa trimisa inca din luna octombrie si reamplasarea statiei de autobuze Pridvorului (liniile 312, 313, 381), aceasta solicitate a fost respinsa de Comisia Tehnica de Circulatie a Municipiului Bucuresti: “Statia de autobuze Pridvorului, sens Sos. Mihai Bravu, functioneaza in zona blocurilor de locuinte amplasate vis-a-vis si are rolul de a deservi cetatenii din acest perimetru. In cazul in care aceasta statie ar fi reamplasata in proximitatea statiei de tramvaue cu aceeasi denumite, Pridvorului, cetatenii din blocurile amintite ar fi defavorizati, intrucat distanta parcursa pana la noua locatie ar fi de cca. 150 m”.

 

Din pacate nu stim inca o data concreta la care vor fi reinfiintate statiile de tramvai Costache Stamate, dar RATB-ul anunta de obicei inainte astfel de modificari, asa ca va vom tine la curent.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − 9 =