Astazi incepe Festivalul International al Scolilor de Teatru. Intrarea este libera

teatru

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 9-16 iulie 2017, cea de-a patra editie a Festivalului International al Scolilor de Teatru (FIST), una dintre cele mai importante manifestari dedicate artelor spectacolului din Romania.

Evenimentul isi propune sa inlesneasca schimburile de experienta intre scolile de teatru din Europa, urmarind promovarea valorilor culturale nationale si internationale si dezvoltarea culturala locala si regionala, se arata intr-un comunicat de presa remis de Primaria Generala.

CITESTE SI Incepe Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresti: orasul, luat cu asalt de artisti in fiecare weekend din iulie!

In cadrul Festivalului, cele mai apreciate scoli de teatru din Romania si din strainatate vor prezenta, pe scenele salilor din Bucuresti, spectacole reprezentative, in concordanta cu standardul inalt de educatie pe care il promoveaza. Astfel, FIST va aduce la Bucuresti artisti veniti din Anglia, Rusia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Macedonia, Republica Moldova si Romania, spectacolele urmand sa fie gazduite pe scenele Teatrului Metropolis (Sala Mare — Str. Mihai Eminescu nr. 89) si ale Teatrului Bulandra (Sala Liviu Ciulei — bd. Schitu Magureanu nr.1, Sala Toma Caragiu si Sala Studio Space — Str. Jean Louis Calderon nr. 76A).

Intrarea la toate spectacolele din cadrul Festivalului International al Scolilor de Teatru este libera.

Programul spectacolelor si alte detalii despre participanti pot fi gasite pe site-ul CTMB si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 9 =