152 de masini abandonate, ridicate de pe strazile sectorului 4 de la inceputul lunii

ridicare a masinilor

Mai tineti minte cand scriam despre birocratia care trebuie respectata pentru ridicarea rablelor abandonate pe strazile din sectorul 4 si ca procedurile dureaza uneori si un an de zile? A trecut destul de mult timp de atunci, dar se pare ca problema hartogaraiei a fost, in sfarsit, depasita, cel putin la noi in sector.

Cum? Pai, e simplu, dar trebuia sa vina pandemia peste noi ca sa se si intample. Nu este vorba doar despre schimbarea legii, ci si despre digitalizarea serviciului respectiv si triplarea capacitatii de ridicare a masinilor abandonate. Mai exact, despre crearea unei aplicatii informatice care este sincronizata cu aplicatia mobila a Primariei Sectorului 4, prin intermediul careia oamenii pot sesiza ca un automobil a fost abandonat.

Primarul anunta, zilele trecute, pe retelele de socializare, ca de la inceputul lunii au fost ridicate de pe domeniul public nu mai putin 152 de masini abandonate.

Pe langa informatia asta, poate mai important este ca locurile respective (in general parcari), vor fi atribuite locuitorilor care aplica pentru un astfel de loc de parcare.

Exista totusi si cateva cifre care se bat cap in cap

In urma cu vreo trei ani, cei din administratia locala, citati de Digi24, afirmau ca in sectorul 4 exista peste 0 mie de masini abandonate. Acum aflam, de la aceleasi autoritati ca in “ultimii ani” au fost ridicate din sectorul 4 vreo 3.000 de rable… Ori s-a inmultit numarul masinilor abandonate, ori cifra se refera la ridicarile facute in tot Bucurestiul (unde statisticile indicau existenta unui numar de peste 8.000 de rable.

Dar, oricum, ar arata cifrele, este foarte bine ca lucrurile s-au pus in miscare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − three =