Parcul Tineretului, ales de Primaria Capitalei pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului

Tineretului

Parcul Tineretului va deveni, in perioada 1 – 3 iunie, gazda evenimentului organizat de catre Primaria Capitalei cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Evenimentul este intitulat “Joaca de-a copilaria” si propune un cocept unic dedicat copiilor si …bunicilor. Mai exact,  bunicii vor dezvalui celor mici lumea de poveste a jocurilor de odinioara, prin actiunile organizate si desfasurate pe parcursul celor 3 zile, in intervalul orar 17.00 – 21.00, anunta organizatorul intr-un comunicat de presa.

Evenimentul nu este singurul organizat in sectorul 4, asa ca ne putem mandri ca anul acesta sectorul nostru devine un fel de nucleu al distractiei de 1 iunie. Despre celalalt eveniment, organizat chiar de catre Primaria Sectorului 4 (in Parcul Lumea Copiilor), am scris in urma cu cateva zile, iar detalii puteti gasi AICI.

Revenind la evenimentul PMB, trebuie sa stiti ca “in spatiul special amenajat in Parcul Tineretului (intrarea Sincai – n.r.), vor fi amplasate ateliere de creatie, in care cei mici vor avea ocazia sa descopere mestesugurile practicate candva de bunicii lor, iar pe aleile parcului vor putea participa la jocurile universului copilariei de altadata, traita cu visuri si bucurii simple, in care jucariile erau confectionate manual, iar jocurile se bazau pe regulile impuse doar de imaginatia participantilor la joc.

De asemenea, pe scena evenimentului JOACA DE-A COPILARIA vor fi sustinute concerte, reprezentatii de dans, muzica si teatru atat pentru copii, cat si pentru adulti. Spectacolul va fi prezentat de cunoscutii actori si prezentatori de televiziune Silviu Biris, Crina Matei si Octavian Ursulescu”, se mai arata in anuntul Primariei Capitalei.

Vedeti mai multe detalii pe site-ul PMB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − four =