INFORMATII UTILE: Linia 1 tramvai – modificata la „Sura Mare”, liniile 10 si 73 – suspendate. TPBI infiinteaza liniile naveta 601 si 673

Linia 1

Ca urmare a incendiului produs la substatia electrica „Sudului”, care a afectat alimentarea retelelor de contact ale tramvaielor si troleibuzelor in zona „Piata Sudului”, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov (TPBI) a dispus o serie de masuri, care vor intra in vigoare incepand de miercuri, 4 mai 2022.

Astfel, linia de tramvai 1 va functiona intre capetele de linie „Sura Mare” (in loc de „Romprim”) si „Banu Manta” pe traseul: terminal „Sura Mare”, Sos. Giurgiului, Sos. Oltenitei, Calea Vacaresti, Sos. Mihai Bravu, Sos. Stefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Pasaj Victoria, Sos. Niculae Titulescu, terminal „Banu Manta” si retur.

Linia de tramvai 10 va fi suspendata, iar vehiculele vor fi redistribuite pe linia 1. Pentru preluarea calatorilor de pe Soseaua Oltenitei, va fi infiintata linia naveta de autobuze 601, care va functiona pe traseul: Romprim – Soseaua Oltenitei – Piata Sudului si retur. Autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor, cu exceptia zonei de la terminalul „Romprim”.

Linia de troleibuz 73 va fi suspendata, iar in locul acesteia va fi infiintata linia naveta de autobuz 673, care va functiona pe acelasi traseu ca al troleibuzelor intre capetele de linie „Turnu Magurele” si „Piata Unirii”.

SURSA: TPBI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 12 =