A iesit din masina cu un pistol, enervat ca nu poate sa depaseasca mai multi biciclisti. S-a intamplat in zona Timpuri Noi!

pistol

Inca un incident bizar s-a intamplat in urma cu doua zile (marti 1 octombrie), in sectorul 4. Un sofer nervos ca nu a putut depasi mai multi biciclisti care participau la un eveniment a iesit din masina si s-a indreptat spre ei avand in mana un pistol, scrie ProTV.

Biciclistii povestesc ca individul a accelerat apoi si le-a taiat calea furios de pe o banda pe alta, apoi a oprit la un semafor. Ajuns din urma si luat la rost pentru comportamentul agresiv, soferul a scos un pistol si a iesit din masina amenintator.

Biciclistii spun ca dupa ce i-a amenintat s-a urcat inapoi in masina si a plecat pe culoarea rosie a semaforului”, potrivit ProTV via ADEVARUL

CITITI IN CONTINUARE PE PROTV

Astazi, potrivit acelorasi surse, barbatul a fost identificat si s-a ales cu un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a linistii si ordinii publice si amenințare.

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Incident periculos pe o trecere de pietoni din Sectorul 4. Cazul, cercetat ca tentativa de omor (VIDEO)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

13 + five =