IMPORTANT: A fost pus in functiune sistemul de taxare in parcarile publice Piata Sudului si Nitu Vasile. Vedeti tariful!

taxare

Administratia locala ne anunta ca incepand de astazi, 30 iunie 2020, a fost pus in functiune sistemul de taxare in parcarile publice Piata Sudului si Nitu Vasile.

Anuntul a fost facut de catre Directia Mobilitate urnaba 4, printr-un comunicat de presa publicat pe pagina institutiei, comunicat pe care il publicam si noi integral, mai jos. Foarte important, tariful este de 1 leu / 2 ore de parcare:

“În conformitate cu prevederile HCL nr. 77/2020 privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărarea Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 347/27.12.2018 pentru aprobarea Regulamentului, procedurii și modelului de contract privind parcările/parcajele publice aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București, prin Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, cu modificările și completările ulterioare, în cursul zilei de marți, 30 iunie a.c., sistemul de taxare în parcajele publice Piața Sudului și Nițu Vasile va fi pus în funcțiune.

Tariful este de 1 leu/interval tarifar de 2 (două) ore (TVA inclus). Orice diviziune a intervalului orar va fi tarifată luând în considerare tariful pentru un interval de referință întreg de 2 (două) ore.”

SURSA

CITESTE SI: IMPORTANT! Circulatia pe Aliorului, Straduintei si Dragos Mladinovici a fost organizata in sens unic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × four =