Update: Bucurestiul intra oficial in scenariul rosu din aceasta noapte ora 24:00

restrictiile

Update: Bucurestiul intra oficial in scenariul rosu din aceasta noapte ora 00:00, au decis astazi autoritatile in sedinta de la Prefectura Capitalei, anunta Digi24.

Vedeti HOTĂRÂREA nr. 56 din 24.09.2021

 

Stire initiala:

Doua subiecte ne-au atras atentia in mod deosebit astazi, asa ca vi le prezentam si noi. Primul se refera la restrictiile care ar trebui sa se aplice in Bucuresti, in contextul in care Capitala este deja de 3 zile in scenariul rosu. Al doilea se refera la rectificarea bugetului PMB, prin care se incearca suplimentarea fondurilor pentru sistemul de termoficare, dar si mai multi bani pentru STB.

Restrictiile din scenariul rosu pentru Bucuresti

Implementarea restrictiilor pentru bucuresteni, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu de trei zile deja (incidenta a cazurilor covid la 14 zile mai mare de 3 la mie), intarzie. Se pare insa ca astazi, cand incidenta se apropie serios de 4 cazuri la mia de locuitori (3,77/mie), Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a reunit, in sfarsit. Ramane sa vedem concret, dupa aceasta sedinta a autoritatilor care vor fi deciziile.

Rectificare de buget la PMB – Termoenergetica si STB ar trebui sa primeasca mai multi bani

Cel de-al doilea subiect important de astazi este suplimentarea bugetului Capitalei. Astazi are loc sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) in care se va propune suplimentarea bugetelor pentru Termoenergetica, dar si suplimentarea bugetului Societatii de Transport Bucuresti (STB).

Vom reveni cu detalii despre ambele subiecte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two + 11 =