De La Cititori: Aleea Izvorul Crisului, invadata de gandaci

gandaci

Primaria Capitalei anunta, zilele trecute, ca a demarat o noua actiune de combatere a tantarilor in majoritatea zonelor din Bucuresti. Pe langa problema tantarilor, cititorii nostri ne semnaleaza, si nu pentru prima data in aceasta vara, problema gandacilor, asa-numiti de bucatarie, care au invadat mai multe zone din Sectorul 4.

Recent scriam pe acest subiect, in urma unor mesaje primite de la unul dintre cititorii Sectorul4LIVE, iar acum revenim pe subiect. Mesajul si imaginile de mai jos provin de la un cititor (G. C.), locuitor pe Aleea Izvorul Crisului: “Buna ziua. Parcul este plin (de gandaci – n.r.), probabil le place gardul colorat. Zona este a parcului de la Aleea Izvorul Crisului”.

Iata si imaginile primite de la cititorul nostru:

Fara alte comentarii, le adresam celor care se ocupa cu tratamentele de dezinsectie o singura intrebare: Daca in ultima luna toate operatiunile de combatare a tantarilor efectuate in Bucuresti au avut rezultat ZERO(!), care ar putea fi eficienta substantelor folosite asupra gandacilor? Le va spori cheful de viata si le va ridica nivelul de trai?

Pe scurt, Primaria Capitalei (ca primaria de sector este absolut absenta si impasibila la astfel de probleme ale locuitorilor) ar trebui sa faca ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

thirteen − one =