De La Cititori: Zona Tineretului – Sincai, invadata de gandaci!

gandaci

Cititorii ne scriu ca Bulevardul Sincai este invadat de gandaci de toate felurile si toate culorile. Poti face slalom printre ei pe strada si, mai grav, este ca au invadat si blocurile din zona.

Buna seara! In sectorul 4, zona Tineretului/ BD Sincai dar si strazile adiacente, chiar vizavi de parc (intrarea de vizavi de liceu) sunt gandaci (atat negri-libarci, cat si cei rosiatici, asa-zisi de bucatarie). Cei negri sunt vizibili si ziua! Mergi pe trotuar si dai de ei. Noaptea nu mai zic. Eu locuiesc pe BD Ghe Sincai  si cand intru in scara, trebuie sa fiu atenta pe unde calc. Aseara am facut slalom printre ei ca sa intru in bloc“, ne scrie A. S.

Situatia este cu adevarat frustranta, mai ales ca in sectorul 4 avem de ani de zile probleme cu dezinsectia. Singura speranta este ca noua etapa de dezinsectie anuntata de primaria Capitalei sa fie eficienta. Dar, cum primarul general si-a anuntat chiar zilele trecute nemultumirea fata de activitatea firmei care se ocupa cu tratamentele anti insecte, slabe sanse sa scapam de tantari, gandaci si alte lighioane.

CITESTE SI: Anunt important de la Primaria Capitalei privind dezinsectia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × five =