De la Cititori: Aleea Tohani este in bezna totala de aproximativ doua luni! Vedeti unde se pot face sesizari

aleea Tohani

Astazi in rubrica de la Cititori publicam un mesaj de la L.N. care afirma ca de aproximativ doua luni de zile Aleea Tohani din Sectorul 4 este in bezna totala.

Potrivit cititorului nostru, din cei aproximativ 12 stalpi de iluminat de pe Aleea Tohani nu mai functioneaza  niciunul, iar situatia nu a fost rezolvata in ciuda nenumaratelor sesizari facute de locuitorii din zona la primarie si ADP-ul de sector.

Iata ce ne scrie cititorul nostru:

“Va scriu voua, deoarece primarul si cei de la ADP nu au reactionat nenumaratelor sesizari de pana acum. De aproximativ 2 luni de zile toata Aleea Tohani este in bezna seara, absolut niciun stalp de iluminat, din cei aproximativ 12 la numar, nu mai functioneaza. Este inuman sa se deplaseze lumea pe strada cu lanterna in mana noaptea pe strada.”

Unde se fac, de fapt, sesizarile?

Acum, trebuie spus urmatorul lucru: noi am mai scris pe tema iluminatului public, iar cu acea ocazie chiar am incercat sa ne informam cititorii ca sesizarile pentru astfel de probleme nu se fac la primarie si nici la ADP pentru ca din iulie anul trecut serviciul de iluminat public a trecut in grija Companiei Municipale iluminat Public Bucuresti.

Astfel, cetatenii care constata o problema in reteaua de iluminat public o pot semnala accesand site-ul oficial al Companiei Municipale Iluminat Public Bucuresti www.cmipb.ro, la sectiunea Contact.

De asemenea, reclamatiile pot fi trimise si prin e-mail la adresa sesizari@cmipb.ro, dar se pot face si prin apelarea dispeceratului CMIPB la numarul de telefon: 0374 810 999.

CITITI PE ACEEASI TEMA: Unde pot fi sesizate problemele de iluminat public din Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + fourteen =