Incep jocurile electorale pentru Alegerile Locale din 2020 – Care sunt posibilii candidati la Sectorul 4?

Alegerile Locale

Partidele politice au inceput inca din primele zile ale acestui an sa isi anunte candidatii pentru ALEGERILE LOCALE din iunie. Ba, mai mult, unele formatiuni si-au pregatit “terenul” inca de la inceputul anului trecut.

Care sunt posibilii candidati la Sectorul 4, anuntati oficial sau pe care ii putem anticipa?

Stefanel Dan Marin – PMP

Candidatura lui Stefanel Dan Marin (consilier PMP in sectorul 4 si fost candidat la functia de primar al sectorului 4 la alegerile locale din 2016) a fost anuntata oficial de catre Traian Basescu in cadrul unei emisiuni televizate, zilele trecute.

Razvan Ioan Sava – PNL

Candidatul PNL la Sectorul 4 nu a fost inca anuntat oficial, liberalii urmand sa faca desemnarile dupa realizara unor “cercetari sociologice”. Astfel, numele candidatului PNL la Sectorul 4 va fi aflat odata cu al tuturor celorlalti candidati liberali, iar asta se va intampla abia dupa data de 25 februarie, potrivit declaratiilor presedintelui PNL, Victor Orban. Totusi, putem anticipa ca liberalii il vor desemna drept candidat pe Razvan Ioan Sava, actualmente consilier local in al Sectorului 4 si fost candidat la alegerile din 2016.

Daniel Baluta – PSD

Teoretic, in ceea ce priveste candidatul PSD la alegerile locale pentru Sectorul 4, lucrurile sunt destul de simple. Actualul primar, Daniel Baluta, va candida, cu siguranta, pentru un al doilea mandat. Am spus teoretic, pentru ca surse politice sustin ca Daniel Baluta poarta negocieri pentru a trece de la PSD la PNL sau, ceva mai logic, vrea sa candideze ca independent, dar sustinut de liberali. Ramane de vazut care dintre variante va fi cea care se va confirma, insa un lucru este cert. Actualul primar va intra in lupta pentru cel de-al doilea mandat.

Antonio Andrusceac – USR-Plus

Antonio Andrusceac, actualmente consilier in Consiliul Local al Sectorului 4 din partea USR, este numele vehiculat inca de acum cateva luni bune pentru candidatura la Sectorul 4. Mai exact, candidatura lui Antonio Andrusceac a fost anuntata inca din 1 august 2019, pe contul de Facebook al organizatiei de sector. In contextul in care USR si PLUS au anuntat ca sustin un candidat comun la aceste alegeri locale din 2020, ramane de vazut daca numele consilierului de la sectorul 4 va fi reconfirmat pentru cursa electorala.

Vasile Negrila – PPU

Vasile Negrila, in prezent consilier local, a fost desemnat candidat al Partidului Umanist la alegerile din 2020 pentru primarul Sectorului 4 inca din februarie anul trecut. Ba chiar anuntul a fost facut in cadrul unui eveniment dedicat. Candidatura sa la alegerile locale din 2020 pentru sefia primariei sectorului 4 este sustinuta si de fostul edil, Cristian Popescu Piedone, dar si de europarlamentarul Maria Grapini (membru PPU).

Articol in actualizare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20 − 7 =