UPDATE: Circulatia trenurilor a fost reluata; Alerta: Metroul nu circula!

cartelele de metrou

Din cauza unei “defectiuni tehnice” aparuta intre statiile de metrou Piata Victoriei si Aviatorilor metroul nu circula pe magistralele 1 si 2. Din primele informatii pare a fi vorba de un incendiu. Vom reveni cu amanunte. UPDATE: Circulatia metroului este blocata in zona Piata Victoriei. Din acest motiv trenurile circula fara sa opreasca in statia Piata Victoriei. La fata locului au ajuns pompieri si echipaje SMURD pregatite sa acorde primul ajutor. 

In aceasta dimineata calatorii au fost coborati din metrou la scurt timp dupa pornire, din cauza fumului dens, informeaza libertatea. Pana acum nu au fost semnalate victime. Reamintim ca in luna aprilie un incendiu a avut loc la statia de metrou Piata Romana.

Mediafax: “Potrivit Inpectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov evenimentul a fost semnalat de conductorul unei granituri de metrou care se deplasa pe ruta Piaţa Victoriei spre staţia Aviatorilor, garnitura de metrou întorcându-se în staţia Piaţa Victoriei.

La faţa locului, pompierii intervin cu şase autospeciale de stingere şi patru ambulanţe SMURD, toate persoanele din staţia de metrou Piaţa Victoriei fiind evacuate, nefiind nicio victimă în urma incidentului.

“Au ars 2 m liniari de izolator de la şina de metrou. Incendiul producându-se la 150 de metri de staţia Piaţa Victoriei în sensul spre Aviatorilor”, a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti Ilfov.”
UPDATE: Circulatia a fost reluata pe magistrala Berceni – Pipera. In urma incidentului de dimineata nu s-au semnalat victime. 

1 Comment

  1. calin

    iunie 14, 2016 at 10:34 am

    Din fericire nu a fost nimic grav dar a fost destul de multa agitatie la metrou, ceea ce a facut ca multi dintre noi sa intarziem la joburi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − 13 =