Alerta! Primaria ar putea decide inchiderea scolilor joi si vineri / Update: Scolile vor fi inchise vineri!

inchiderea scolilor

UPDATE: Gabriela Firea a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise: “Primarul general Gabriela Firea a analizat in aceasta dupa-amiaza, impreuna cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentantii ANM Bucuresti-Ilfov si inspectorul general al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informatii emise de meteorologi care anunta ninsori si intensificari ale vantului in Bucuresti si a decis ca vineri, 23 martie, gradinitele, scolile si liceele din Capitala sa fie inchise”, se arata intr-un comunicat de presa al PMB.

Primaria Capitalei ar putea decide inchiderea scolilor, joi si vineri (22 – 23 martie), din cauza conditiilor meteo.

Mai exact, va fi ger si va ninge din nou, dupa cum anunta specialistii ANM. Masura de inchidere a scolilor va fi luata in cursul acestei zile asa ca va vom tine la curent cu cele mai noi decizii ale Municipalitatii. “Vom lua o decizie in ceea ce priveste inchiderea scolilor joi si vineri. Ne-am pus problema, avand in vedere ca joi si vineri ninge din nou“, a declarat, la Antena3, primarul general, Gabriela Firea.

CITESTE SI: Gabriela Firea: Scolile sunt inchise toata saptamana! Ce le spune primarul parintilor care nu au cu cine sa-si lase copiii

Cititi in continuare pe ZF.ro

1 Comment

  1. Andrei

    martie 20, 2018 at 4:13 pm

    Pare banc dar nu e decat o pomana pentru bugetari. Deja devenim penibili ca natie. Copiii nostri vor fi niste tampiti speriosi la primii fulgi de zapada.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × 5 =