Gabriela Firea: Scolile sunt inchise toata saptamana! Ce le spune primarul parintilor care nu au cu cine sa-si lase copiii

scolile

Se pare ca parintii care au injurat de mama focului pentru ca autoritatile au decis suspendarea cursurilor ieri si astazi, din cauza ninsorilor si gerului, vor avea acum inca un motiv sa fie nemultumiti. Gabriela Firea a anuntat, astazi, in cadrul unui comandament de urgenta convocat la PMB, ca scolile din Bucuresti vor fi inchise toata saptamana!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, ca scolile, gradinitele si liceele vor fi inchise toata saptamana din cauza prelungirii codurilor de viscol si ger.

“Am avut un comitet operativ in care am analizat informatiile de ultima ora de la Administratia Nationala de Meteorologie, am studiat cu responsabilitate informatiile pe urmatoarele zile impreuna cu prefectul, inspectorul scolar general si cu colegii nostri. Am luat decizia ca toată saptamana aceasta, toate scolile, gradinitele din sistemul de stat sa fie inchise”, a declarat Gabriela Firea.

In acelasi timp, insa, primarul general afirma ca municipalitatea poate veni in sprijinul parintilor care nu au cu cine sa isi lase copiii acasa in perioada aceasta. “Pentru situatiile exceptionale, in care o familie chiar nu gaseste cu cine sa lase copiii, noi venim in ajutor, la numarul Tel Verde 0800 800 868. Primaria Capitalei, prin Directia de Asistenta Sociala va gasi o solutie”.

Sursa: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − 13 =