Scoli inchise luni si marti in Bucuresti din cauza Codului Portocaliu de ger si ninsoare viscolita

ger

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat astazi, in cadrul unui comandament de iarna convocat la PMB, ca a decis ca unitatile de invatamant din Bucuresti sa fie inchise, luni si marti (26 – 27 februarie), in contextul intrarii in vigoare a Codului Portocaliu de ger si viscol.

Astfel, elevii nu vor merge la scoala luni si marti, iar masura ar putea fi prelungita in cazul in care ANM va anunta ca vremea rea va continua si de miercuri incolo. Gabriela Firea a mai spus ca asteapta de la toti responsabilii primariilor de sectoare sa actioneze eficient pentru deszapezire si asigurarea unor conditii bune de trafic. ANM va decide in cursul zilei de marti daca prelungeste codul portocaliu de ger si ninsoare pentru Capitala.

CITESTE SI: ANM: Cod Portocaliu de ninsori, valabil de luni inclusiv in Bucuresti

Potrivit meteorologilor, ninsoarea va fi abundenta in Bucuresti, incepand din seara de luni spre marti, iar vantul ar putea ajunge la 60 – 70 km/h. Grosimea stratului de zapada va fi de 15 – 30 de cm, dupa cum anunta ANM. Temperaturile vor scadea in Bucuresti, pe parcursul noptilor, si pana la -20 de grade Celsius.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × one =