Amenzi imense in Sectorul 4 pentru cei care arunca gunoaie pe spatiul public sau nu curata in urma animalelor de companie!

salubrizare

Politia Locala a sectorului 4 va amenda, incepand de acum, orice locuitor care este certat cu regulile de mentinere a curateniei pe strada. Sanctiunile contraventionale pot ajunge si pana la 2.500 de lei, potrivit informatiilor regasite intr-un fluturas tiparit si afisat mai peste tot in sectorul 4.

Daca pana de curand cei din primarie vorbeau de campanii de informare si mai putin de sanctiuni concrete pentru cei care nu respecta curatenia pe domeniul public, iata ca acum Politia Locala Sector 4 va trece la aplicarea de amenzi. Vedeti in continuare cine este pasibil sa scoata din buzunar sume intre 200 si 2.500 de lei.

Se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 200 la 1.000 nerespectarea urmatoarelor reguli:

 • Ocuparea domeniului public cu diverse obiecte, materiale, deseuri;
 • Nepastrarea curateniei strazilor si trotuarelor;
 • Depoziatarea si atuncarea deseurilor provenite de la animale si pasari, producerea de disonfort prin nerespectarea normelor de mediu;

Se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 500 la 1.500 nerespectarea urmatoarelor reguli:

 • Lipsa contractelor cu societatile de salubrizare autorizare, neachitarea taxelor pentru ridicarea si transportul gunoiului menajer si a celui provenit din materiale de constructii;
 • Deversarea pe domeniul public a apelor uzate rezultate din diverse activitati si nici apele menajere rezultate din spalarea balcoanelor si teraselor;
 • Lipsa imprejmuirii corespunzatoare a imobilor si terenulor aflate in proprietate;
 • Repararea dezmembrarea sau spalarea autovehiculelor pe domeniul public;

Se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 500 la 2.500 nerespectarea urmatoarelor reguli:

 • Nepastrarea curateniei si ordinii la locurile stabilite pentru depozitarea deseurilor si dotarea locurilor respective cu un numar insuficient de recipienti penur precolectarea deseurilor;
 • Aruncarea si depozitarea deseurilor pe domeniul public si privat pe raza sectorului 4;
 • Distrugerea deseurilor pri n ardere sau ingropare, ca si aruncarea acestora in canalizare;
 • Aruncarea si depozitarea deseurilor pe domenil public si privat.

anunt-politia-locala

CITESTE SI: Politistii locali dau amenzi uriase daca lipiti de afise si anunturi pe stalpii din Sectorul 4

5 Comments

 1. BRAN VICTORIA

  November 7, 2016 at 11:52 am

  DOMNULE PRIMAR
  Aduc în atenția dvs. faptul că spațiul verde din spatele blocului – care zilnic este stropit, tuns și greblat – este vandalizat de către copii. Joacă fotbal, țipă, își fac nevoile, aruncă pietre în geamuri, abuzând de liniștea locatarilor. Deși le este făcută observație, părinții sunt nepăsători, încurajându-i mai rău. Aceștia nu trebuie să încalce drepturile și libertățile altora, bunele moravuri, ordinea publică, sănătatea locatarilor.
  Fiecare parc de copii are un gard de 1,5-2m înălțime, acesta neavând gard.
  Așteptăm măsuri!

  BRAN VICTORIA, BL F3, SC2, AP 11, STR. COVASNA, NR.17

  • administrator

   November 7, 2016 at 11:55 am

   🙂 Nu credem ca primarul citeste site-ul nostru… Am fi onorati daca ar face-o. Sectorul4Live este o comunitate online, un site de stiri din sectorul 4. Oricum, multumim ca ne cititi!

  • Stefan

   January 13, 2017 at 4:36 pm

   Da ce vreti sa faca copii? Sa se duca la munca? Sa joace fotbal pe telefon? Unde sa se mai joace si ei? Mai acu ceva ani puteai juca in curtea scolii, acu si aia e inchisa pentru copii. Dumneavoastra cand erati mica nu ati pus piciorul pe iarba ca era tunsa si greblata? Daca vreti liniste va sfatuiesc sa va mutati la tara. Avem uneori pretentii de la generatiile urmatoare pe care nici noi nu le-am putut indeplini. Inteleg ca nu sunt copii dumneavoastra dar trebuie sa va schimbati gandirea, chiar daca nu sunt ai nostrii ei fac parte din generatia urmatoare platitoare de impozite si avem tot interesul sa nu devina niste neadaptati sociali ce se joaca mereu pe telefon sau alte aparate cum au ajuns cei din “tarile civilizate”.

 2. Andrei

  November 7, 2016 at 12:16 pm

  Nu e nevoie de “amenzi imense” care sa nu fie date ci de amenzi normale date des. In ultimul timp Politia Locala nu se mai vede…poate asta era lucrul bun pe care il facuse Piedone – scosese politia locala pe strazi. Astept sa vad daca se si da vreo amenda pentru rahatirea cainelui pe trotuar (si lasarea jegului acolo).

 3. STOP NEANDERTHALIIII

  July 27, 2018 at 9:28 pm

  taman la tara nu e liniste, manele la maxim zi si noapte , persoane de etnie rroma arunca gunoaie in curtea oamenilor batrani, batai de minge in gardurile oamenilor pana le distrug etc etc. LUATI NAIBA MASURI DE CIVILATIE CA NU SUNTEM OBLIGATI SA SUPORTAM TOTI RETARDATII SI INAPOIATIIII. SUNT TERENuRI AMENAJATE PENTRU JOACA!!! OAMENII MAI SI MUNCESC AU NEVOIE DE ODIHNA NU DE URLETE IN CAP ZI SI NOAPTE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − 3 =