Cate amenzi a dat Politia Locala sector 4 in primele 4 luni ale anului

Politia Locala Sector 4

Politia Locala Sector 4 sustine, intr-o postare pe Facebook, ca in primele patru luni ale acestui an a efectuat de trei ori mai multe controale, cel putin pe partea de activitati comerciale, decat in aceeasi perioada a anului trecut. Cuantumul amenzilor date comerciantilor depistati cu nereguli se ridica la aproape 1,35 milioane de lei.

In primele patru luni ale anului 2018, politistii locali din cadrul Serviciului Activitati Comerciale – Politia Locala Sector 4 – a efectuat 997 de verficari ale agentilor economici din sector, adica de trei ori mai multe decat in perioada ianuarie – aprilie 2017, cand au fost operare 331 de controale.

Potrivit aceleiasi surse, amenzile totale aplicate in a acest an (ianuarie – aprilie 2018) se ridica la 1.346.200 lei.

“Operatorii economici in a caror activitate desfasurata au fost constatate nereguli din punct de vedere comercial, au fost sanctionati contraventional, (…). De asemenea, au fost lasate termene pentru intrarea in legalitatea si/sau remedierea deficientelor constatate, astfel ca 129 de agenti economici au intrat in legalitate in urma controalelor efectuate”, confirm anuntului facut de institutie.

CITESTE SI: Cine si-a tras zece noi Dustere colorate pentru interventie rapida?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

six − five =