ANM: Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea intre 19 iunie si 2 iulie

prim ajutor

Administratia Natioanala de Metorologie a publicat Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv intervalul 19 iunie – 2 iulie.

In urmatoarele doua zile, vremea se va incalzi in Muntenia, dupa cum afirma meteorologii, iar spre sfarsitul lunii iunie vom avea partea de termperaturi chiar caniculare de pana la 34 de grade.

“In Muntenia, pana pe 21 iunie, vremea se va incalzi, iar media valorilor maxime va ajunge in jur de 32 de grade. In 22 iunie se va produce o usoara racorire, aceasta medie urmand a fi de 28…29 de grade. In perioada 23 – 29 iunie vremea va deveni calduroasa, chiar caniculara in zonele de campie, cu o medie regionala a valorilor maxime de temperatura de 33…34 de grade. Spre sfarsitul intervalului de prognoza, temperatura va marca o usoara scadere, pana spre medii ale temperaturilor maxime in jur de 30 de grade. Media temperaturilor minime va fi in crestere, astfel incat in intervalul 24…30 iunie se vor atinge valori de 17…18 grade, dar ulterior si acestea vor scadea usor spre 15 grade. In intervalele 22 – 23 iunie si 28 iunie – 2 iulie va fi mai ridicata probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si local cantitati de apa mai insemnate”.

meteo

Sursa: ANM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen + 7 =