Meteorologii anunta ploi torentiale in Bucuresti pana miercuri seara

prognoza

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, astazi, o avertizare de vreme instabila si ploi pentru Capitala, valabila in intervalul 25 mai, ora 12:00 – 27 mai, ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de instabila in acest interval, iar mai ales dupa-amiaza si seara vom avea parte de ploi cu caracter torential si descarcari electrice. De asemenea, temperatura ce va fi inregistrata in acest interval nu va depasi 21 de grade, cu minime situate in jurul valorii de 8 grade Celsius:

Prognoza meteorologica pentru intervalul 25.05.2020 Ora 12:00 – 27.05.2020 Ora 23:00

“Mai ales dupa-amiaza si seara vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Aceasta se va manifesta prin averse, ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, grindina si posibil vijelii. In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor depasi, in medie, 10…15 l/mp si izolat 25 l/mp. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 8…11 grade.”

Nu in ultimul rand, meteorologii afirma ca nici in a doua parte a saptamanii nu vom scapa de vremea capricioasa: “Vremea se va mentine instabila pe tot parcursul acestei saptamani”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 2 =