Apa Nova scumpeste apa potabila si canalizarea in Bucuresti

apa potabila

Apa Nova Bucuresti a anuntat actualizarea, incepand de ieri – 1 iulie 2018, a tarifelor percepute pentru apa potabila si canalizare in Bucuresti, ca urmare a “evolutiei crescatoare a indicatorilor macro-economici: inflatie, devalorizarea monedei nationale, cresterea salariului minim pe economie etc.”.

Astfel, Apa Nova va mari preturile pentru serviciile de apa potabila si canalizare dupa cum urmeaza:

  • pentru o mie de litri de apa potabila, tariful se actualizeaza cu 0,30 lei + TVA (de la 3,31 lei + TVA la 3.61 lei + TVA)
  • pentru o mie de litri de apa uzata deversata in reteaua publica de canalizare, tariful se actualizeaza cu 0,16 lei + TVA (de la 1.74 lei + TVA la 1.9 lei + TVA).

Cea mai recenta actualizare a tarifelor Apa Nova Bucuresti a avut loc in urma cu mai bine de cinci ani (martie 2013).

“Chiar si dupa aceasta actualizare, tarifele practicate de Apa Nova Bucuresti raman printre cele mai mici tarife din Romania cu o calitate a serviciilor furnizate bucurestenilor la nivelul celor mai mari capitale europene”, se mai arata in comunicatul de presa.

Sursa: Apa Nova Bucuresti

1 Comment

  1. Cornel

    July 2, 2018 at 5:11 pm

    xxxx mamelor voastre de talhari…auzi “cele mai mici tarife la APA. Pai e apa din pamantul nostru care pleaca la canal prin tevile facute de noi. Nenorocitilor!!! (mesaj adresat francezilor de la apa nova).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three + 3 =