Apel al cititorilor Sectorul4live: Copiii care vin de la scoala pe Drumul Cheile Turzii, fortati sa mearga pe carosabil din cauza masinilor parcate pe trotuar

Drumul Cheile Turzii

Cititorul nostru, Lao Dumitrascu, ne scrie in legatura cu o situatie care nu este singulara in Sectorul 4: masinile parcate pe trotuare forteaza pietonii sa mearga pe carosabil, punandu-si astfel viata in pericol. Sesizarea de astazi se refera, in particular, la Drumul Cheile Turzii, strada tranzitata inclusiv de copii care se intorc de la scoala.

Iata mesajul si cateva imagini care nu mai au nevoie de alte comentarii: “Pe Drumul Cheile Turzii, in dreptul numerelor 2; 4; 6; 8 si 10 sunt parcate zilnic masini pe trotuarul care deja este foarte ingust, pana la maxim 45 cm. E ora pranzului si ni se intorc copiii de la scoala. Am sesizat Politia Locala de nenumarate ori, dar fara niciun rezultat“, afirma Lao Dumitrescu.

Speram ca autoritatile locale sa gaseasca o solutie. Iar de aceasta data nu ne mai referim la sanctionarea soferilor pentru parcarea pe trotuar, din moment ce nici soferii nu au unde sa isi lase, in mod regulamentar, masinile. Daca este cineva de vina pentru ca s-a ajuns aici, atunci in mod cert trebuie sa aratam cu degetul spre autoritatile locale. NU spre soferi, ca sa fie clar. Ca doar nu soferii au promis ca fac parcari in campania electorala si nu s-au tinut de cuvant, nu-i asa?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight − 2 =