Popescu Piedone se vrea “avocatul” cetatenilor abuzati de administratia locala

administratia locala

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a revenit oficial in politica in aceste zile, iar primele sale declaratii se refera la intentia ca partidul pe care il coordoneaza, Partidul Umanist, sa monitorizeze activitatea din administratia locala.

Mai exact, Piedone vrea sa fie un fel de avocat al cetatenilor, asa cum declara, in “lupta” acestora cu abuzurile la care sunt supusi de catre institutii si, in principal, de catre administratia locala.

Una dintre prioritatile Partidului Umanist o reprezinta infiintarea unor departamente de monitorizare a administratiei publice locale, potrivit unui comunicat de presa publicat pe pagina de internet a PPUSL (Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal).

“Acestea vor functiona la nivelul structurilor locale administrative si filialelor judetene din tara, un prim pas fiind facut in Municipiul Bucuresti. Vrem sa ne asumam rolul de avocat umanist al cetateanului, care sa monitorizeze si sa vorbesca pe limba omului de rand catre autoritatile locale, repet constructiv nu distructiv. Ii va sustine concret pe cetateni in relatia directa cu institutiile administrative locale si centrale acolo unde abuzurile statului sunt inca nesanctionate.”, a declarat Piedone in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc ieri.

Mesajul lui Popescu Piedone pare sa fie cu adresa directa, de fapt, catre actuala administratie locala a sectorului 4. Va reamintim ca fostul edil al sectorului 4, judecat inca in mai multe dosare, inclusiv in dosarul Colectiv, a fost impiedicat sa candideze la alegerile locale din 2016 printr-o decizie a instantei.

In final va intrebam pe voi, cititorii nostri: cum vi se pare ideea lui Cristian Popescu Piedone si daca intentia lui de a se erija in avocatul cetatenilor nu se bate cap in cap cu problemele cu justitia pe care le are fostul edil de la sectorul 4?

2 Comments

  1. esmeralda protopopescu

    ianuarie 19, 2019 at 1:19 pm

    Cel mai bun banc!!!Ha!HA

  2. mihai

    octombrie 17, 2019 at 2:00 pm

    cel mai mare hot de spatii verzii scoate capul si minciunile pe banda rulanta.vezi retrocedarile abuzive de spatii verzi din sos. giurgiului nr.164-166.Cine i-a dat dreptul sa dezmenbreze terenul statului?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + 12 =