Atentie! Se apropie data limita pentru actualizarea datelor de identificare pentru proiectul “Biciclisti in Bucuresti”

Biciclisti

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca participantii la proiectul “Biciclisti in Bucuresti” care au transmis solicitari pe e-mail in perioada 24 – 25 iulie 2017, si care nu s-au regasit pe lista primilor 5000 de beneficiari, isi mai pot actualiza datele de identificare pana cel tarziu in data de 8 februarie 2018.

In acelasi timp, primaria Capitalei atrage atentia participantilor sa verifice primirea link-ului inclusiv in folderul SPAM/JUNK din e-mail. “Conform prevederilor Regulamentului privind acordarea voucherelor suplimentare in cadrul proiectului Biciclisti in Bucuresti, disponibil pe site-ul PMB, fiecare participant poate accesa o singura data link-ul personalizat pentru actualizarea datelor de identificare, in calitate de posesor al adresei de e_mail utilizata la transmiterea solicitarii din perioada 24 – 25 iulie 2017. Datele de identificare actualizate de participanti trebuie sa fie complete si corecte, conform actului de identitate al participantului, inclusiv cu incarcarea in aplicatie a fotocopiei lizibile a buletinului/cartii de identitate (fata/verso).

CITESTE SI: Consiliul General al Capitalei a aprobat acordarea a inca 25.000 de vouchere pentru programul Biciclisti in Bucuresti

Participantii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numarul de inregistrare alocat in proiect, dupa finalizarea actualizarii datelor de identificare.

Dupa expirarea termenului de actualizare a datelor de identificare, Organizatorul va publica pe site-ul www.pmb.ro, lista beneficiarilor de vouchere care au indeplinit conditiile de participare la proiect, cu precizarea numarului de inregistrare in proiect si a initialelor numelui si prenumelui fiecarui beneficiar de voucher. Voucherele, mai precizeaza PMB,  vor fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai la magazinele participante in cadrul Proiectului.

VEDETI Lista magazinelor participante va fi disponibila in timp util pe site-ul www.pmb.ro

Sursa: PMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × five =