Se dau voucherele din etapa a doua a proiectului “Biciclisti in Bucuresti”

Biciclisti in Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca a doua etapa a proiectului “Biciclisti in Bucuresti” a ajuns in faza de livrare a voucherelor, iar acestea au fost tiparite si urmeaza sa fie trimise beneficiarilor.

“Ca urmare a finalizarii procesului de tiparire  a voucherelor aferente celei de-a doua etape a proiectului Biciclisti in Bucuresti, la sfarsitul lunii aprilie 2018 acestea vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu / resedinta / corespondenta ale beneficiarilor care se regasesc pe lista publicata pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea Biciclisti in Bucuresti, potrivit anuntului PMB.

Ce se intampla daca nu va gaseste curierul acasa

In situatia in care voucherele nu pot fi inmanate beneficiarilor de catre curier, acestea vor fi returnate Primariei, iar beneficiarii vor fi contactati telefonic de catre personalul institutiei in vederea instiintarii cu privire la data la care pot ridica tichetele de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti  (b-dul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5).

PMB mai precizeaza ca voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot si accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu varsta minima de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Vedeti lista magazinelor participante in cadrul proiectului Biciclisti in Bucuresti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 3 =