Atentie! Toate masinile care vor bloca mijloacele de transport in comun sau caile de acces public vor fi ridicate

sisteme park&ride

“Incepand de astazi, toate masinile care vor bloca tramvaiele, troleibuzele, autobuzele, transportul in comun, in general, alte cai de acces, circulatia – banda intai – vor fi ridicate (…) de catre o platforma aflata la Administratia Strazilor si care va putea sa actioneze urgent”, a declarat, astazi, in cadrul Comandamentului de iarna convocat dimineata, primarul  Capitalei, Gabriela Firea.

Decizia luata astazi in Comandamentul de iarna este oarecum controversata, avand in vedere ca desi exista norme legale, acestea trebuie “insusite” de fiecare primarie de sector, ceea ce pana acum nu s-a intamplat. Pe scurt, cadrul legal pentru astfel de actiuni exista, dar cam scartaie…

CITESTE SI: Firea: Pasajul subteran de la Sudului ar putea fi finalizat in maxim 6 luni!

Mai mult, Firea a declarat ca “este foarte rau ca azi dimineata cei care au constatat ca o masina privata blocheaza linia de troleibuz 70 nu au actionat, chiar daca nu sunt inca aceste proceduri interne votate in consiliile locale, potrivit legii. Se putea actiona imediat, energic. Venea platforma de la Administratia Strazilor, ridica autoturismul, il ducea intr-o zona in care nu mai bloca pe nimeni”.

1 Comment

  1. Andrei

    ianuarie 16, 2017 at 2:04 pm

    Foarte bine! Trebuie contracarata mârlănia. Asta e nu se pot face parcari pentru toti cei care vor sa opreasca fix in fata tarabelor de la piata sudului sau in oricare alt loc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 1 =