Au ramas mai putin de doua saptamani ca sa va reinnoiti acordul de parcare in sectorul 4

parcare

Aveti masina si detineti un loc de parcare? Ei bine, primaria a publicat pe site-ul institutiei un nou anunt prin care ne informeaza ca mai avem la dispozitie doar cateva zile pentru reinnoirea acordurilor de utilizare a locurilor de parcare de resedinta.

Astfel, “Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4 informeaza ca in conformitate cu prevederile H.C.L. Sector 4 nr. 150/2016 privind Metodologia de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale, pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti, orice titular al unui acord de parcare emis inainte de data de 01.01.2017 are obligatia ca pana la data de 31.03.2017 sa se prezinte la sediile DGITL Sector 4 pentru reinnoirea acordurilor de utilizare a locurilor de parcare”. In caz contrar, spun cei de la primarie, acordul de parcare va fi anulat!

CITESTE SI: Am aflat de ce este obligatorie reinnoirea contractelor de parcare in sectorul 4!

Potrivit anuntului citat, cererile privind reinnoirea contractului sau acordului pentru utilizarea locului de parcare de resedinta se pot obtine de la ghiseele de informatii si relatii publice din cadrul Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 4, sau de pe site-ul www.dgitl4.ro (sectiunea Persoane Fizice – formulare).

Cum scriam si anterior, noutatea este ca cererile pot fi depuse si online la adresa de e-mail parcari@dgitl4.ro, urmand ca ridicarea noului contract de inchiriere a locului a parcare de resedinta sa se faca de la locatiile DGITL Sector 4 in urma instiintarii telefonice, prin e-mail sau SMS.

De asemenea, puteti obtine informatii suplimentare la Serviciul Informatii si Relatii Publice Persoane fizice (Telefon: 021/460.61.66 E-mail: office@dgitl4.ro), se mai arata pe site-ul primariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =