Linia de autobuz 241 pentru cartierul Aparatorii Patriei, a fost inaugurata astazi

autobuz 241

Linia de autobuz 241, între terminalele „Cartier Apărătorii Patriei” și „Biserica Sfinții Brâncoveni”, a fost inaugurata astazi, anunta Societatea de Transport Bucuresti (STB).

Noua linie de autobuz 241 asigura transportul locuitorilor din cartierele rezidentiale construite in zona cuprinsa intre Sos. Berceni – Bd. Metalurgiei – Str. Turnu Magurele, asa cum va anuntam si noi, recent.

Care este traseul?

Tot STB anunta ca incepand cu data de 01.09.2020, autobuzele acestei linii vor circula pe traseul:

Șos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Drumul Binelui, Str. Aurel Persu, Drumul Dealul Alunis, cu intoarcere pe Str. Postalionului, Drumul Binelui, Bd. Metalurgiei, Drumul Jilavei, Str. Turnu Magurele, Sos. Berceni.

Traseul va avea 17 statii, iar autobuzele vor circula la un interval de 10-11 minute in perioadele de varf si 20 de minute in restul zilei, se  mai arta in comunicatul de presa.

Potrivit unui alt comunicat de presa, de data asta al primariei de sector,

“pentru ca autobuzele sa poata circula pe acest traseu, Primaria Sectorului 4, printr-o investitie de aproape 10 milioane de euro, a reabilitatat si modernizat 12 strazi – Dealul Cucului, Dealul Alunis, Drumul Postalionului, Drumul Binelui, Dealul Babei, Odei, Aurel Persu, Ucea, Drumul Jilavei, Drumul Dealul Frumos, Str Tatulesti, Aleea Calinesti – transformandu-le in artere de circulatie moderne, racordate la toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, iluminat public). Dintre acestea, 6 strazi erau de pamant. Lucrarile, foarte complexe, au durat aprox. 6 luni de zile, timp in care s-au montat aproape 5 km de retea apa/canal, 3,5 km conducte de gaze si 10 km de retea de iluminat public cu LED.Totodata, au fost reabilitati si asfaltati peste 10 km de drum carosabil si au fost amenajate trotuare pe o suprafata de aproximativ 25.000 de metri patrati”

Linie STB

4 Comments

 1. Radu

  septembrie 1, 2020 at 3:01 pm

  S-a modernizat toată zona. Era nevoie de linie STB, mai ales că se tot ridică blocuri de locuințe.

 2. Ilinca

  septembrie 1, 2020 at 3:02 pm

  Primarul ăsta de la 4 chiar a făcut ce a promis, cred că e singurul din București.

 3. Veronica

  septembrie 1, 2020 at 6:27 pm

  Dacă s-ar face și niște locuri de parcare, pentru cei ce nu își permit să dea 3500 de euro pe un loc, ar fi minunat. Doar ce mi-am găsit mașina zgâriată cu cheia în această dimineață.

 4. Anonim

  septembrie 1, 2020 at 7:11 pm

  Un traseu de tot KK. În loc să facă legătura cu centru îi duce pe locuitoriii din zona str POȘTALIONULUI la periferie. UN TRASEU FĂCUT DEGEABA (Bătaie de joc)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 + nine =