Avem lista cu blocurile care urmeaza sa intre in reabilitare termica in sectorul 4!

reabilitare termica

In sfarsit, avem primele vesti pe anul acesta legate blocurile care urmeaza sa intre in reabilitare termica in sectorul 4!

Va spunem din start ca este vorba despre 275 de blocuri dintr-un total de 1360, adica un numar destul de redus. Se pare insa ca de aceasta data nu mai este vina primariei de sector, ci a multor presedinti de asociatii de proprietari care nu se sa grabesc deloc sa depuna dosarele de reabilitare termica sau sa-si actualizeze documentele.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, publica pe blogul personal o serie de informatii pe marginea actiunilor de reabilitare care vor demara in 2017.

Cu alte cuvinte, dupa o lunga tacere si multe amanari, iata ca autoritatile deschid subiectul care ne intereseaza pe cei mai multi dintre noi. In plus, edilul de la 4 face un apel catre cetateni sa le ceara presedintilor de bloc sa se trezeasca la realitate si sa depuna cat mai repede dosarele de reabilitare, pentru ca altfel exista riscul pierderii finantarii europene.

“Primaria sectorului 4 a impartit nominal la 116.000 de locuitori – mai precis pentru 1.360 de blocuri – scrisori despre posibilitatea finantarii reabilitarii termice a tuturor blocurilor din sector pe bani europeni. Asta, la 1 decembrie 2016. Prin aceste misive se fixa un termen de depunere a dosarelor la serviciul abilitat din Primarie. Ziua de 31 ianuarie 2017 a trecut, iar presedintii de bloc nu au depus decat 216 dosare dintr-un total de 1.360”, potrivit informatiilor publicate de primar si despre care intelegem ca vor ajunge la toti locuitorii sectorului 4, nu doar in format electronic, ci si sub forma unui ziar tiparit care se numeste chiar “APEL catre cetateni“.

Pana la data de 10 februarie, numarul total al dosarelor depuse la primarie pentru anvelopare a ajuns la 275, evident mult prea putin in raport cu numarul total de blocuri care trebuie reabilitate in sector: 1360!

Ce pot face cei care nu se regasesc pe lista de mai jos?

Dupa cum afirma chiar primarul pe blogul sau, pot sa depuna sau sa-si actualizeze cat mai repede dosarele de reabilitare. “Banii europeni pentru reabilitarea blocurilor nu asteapta dupa presedintii neinteresati de anveloparea imobilelor pe care vremelnic le conduc. Este trist, insa fara acordul si fara aportul acestora, programul de reabilitare termica, pe care l-am resuscitat la jumatatea anului trecut, risca sa functioneze doar in regim de avarie“, spune Daniel Baluta.

Fara alte comentarii, va prezentam lista cu cele 275 de blocuri unde se va putea incepe reabilitarea:

 

11 Comments

 1. Jilavu

  February 21, 2017 at 2:32 pm

  Buna ziua pot intreba si eu daca bl.R15 Dragos mladinovici sc.1 este pe lista anul asta sau anul viitor? Multumesc anticipat pentru raspuns

  • administrator

   February 21, 2017 at 3:32 pm

   Buna ziua. In aceasta lista se pare ca nu exista (am gasit doar Blocul I15 de pe strada Mladinovici, nr. 1). Cel mai bine ar fi sa ii intrebati pe cei de la Primarie, pentru ca ei va pot raspunde.

 2. stela

  March 9, 2017 at 6:37 am

  Buna ziua , as vrea sa aflu daca administratorul blocului B 34 din str Baltita nr 7 a depus dosarul pt reabilitare ? Nu de alta ,dar nu ar fi prima oara cand suntem dusi cu vorba . Va multumesc anticipat.

 3. Gabriela

  March 10, 2017 at 2:10 pm

  Buna ziua,
  As dori sa aflu daca administratorul blocului 156 sc.B str.Iriceanu Ion nr.10 ,a depus dosarul s-au a actualizat documentele pentru reabilitate blocului? Daca da va rog sa-mi raspundeti cand ar intra in reabilitare blocul? Daca nu ,ce ar trebui sa facem ca locatari?

  Cu stima,
  Gabriela

 4. eugen

  April 3, 2017 at 1:22 pm

  Buna ziua,

  In lista de mai sus nu este prins bl M2/III din Bdul Constantin Brancoveanu….sa inteleg ca nu o sa fie reabilitat anul acesta? Atunci cand?

  Multumesc

 5. Rizea Dunitru

  April 27, 2017 at 4:10 pm

  In lista de mai sus blocul in care locuiesc se afla pe locul 85 . Va rog daca se poate sa imi comunicati perioada cand poate intra in reabilitare. Vreau sa fac amenajari in apartament si astept constructorii. Va multumesc mult pt. un raspuns corect.

 6. sofroni maria

  May 10, 2017 at 12:04 pm

  buna ziua!
  ma numesc maria sofroni, si locuiesc pe strada costila nr 2, bloc p1.
  stiu ca s-a depus dosarul pentru reabilitarea blocului nostru.
  se poate sa ne spuneti in ce stadiu se afla dosarul?

  multumesc!

 7. ionela

  May 12, 2017 at 3:56 pm

  Izvorul rece nr 1,bl M1/1 se reabiliteaza?

 8. neli l

  June 16, 2017 at 12:08 pm

  Buna ziua,

  Blocul 50 Sc A din Strada Piscului nr 17 se afla in faza de proiectare de ceva timp, insa nu s-a intamplat nimic pana acum; ni se pot da mai multe informatii despre perioada in care sa va face ?

  Am fost printre primii pe lista de cand era subventionat 100%? iar acum am ajuns printre codasi.

  Mi se pare un mare haos in informatiile pe care le faceti publice, informatii inexacte sau neactualizate …

  Multumesc

  • administrator

   June 16, 2017 at 1:19 pm

   Pai daca nici cei de la primarie nu au habar care este ordinea, va dati seama ca noi chiar nu avem cum sa stim. De vina este primaria de sector, nu noi. Daca inca mai faceti confuzii, NU avem nicio legatura cu primaria. Suntem pur si simplu un site care incearca sa ofere informatii de actualitate din sectorul nostru. Dar aveti dreptate in legatura cu informatiile, sunt inexacte de multe ori, probabil tocmai pentru ca ele sunt preluate tocmai de la cei care ar trebui sa le actualizeze si sa le publice corect. Asta este realitatea, din pacate. Multumim si noi!

 9. Costi

  May 24, 2018 at 7:49 am

  Buna ziua, am o singura intrebare: DOAR CELE DE PE LISTA ASTA SE REABILITEAZA?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =