Era si timpul… Avocatul Poporului se autosesizeaza in problema lipsei caldurii si apei calde in Bucuresti

Avocatul Poporului

Avocatul Poporului anunta, printr-un comunicat de presa, ca a luat cunostinta din numeroase articole de presa despre lipsa apei calde si a caldurii in toate sectoarele din Bucuresti si ca a inceput demersurile pentru a verifica ce masuri au fost luate de catre administratia publica locala a Capitalei.

“Avand in vedere ca problema lipsei apei calde si a caldurii reprezinta o chestiune de sanatate publica, mai ales ca Romania se confrunta cu lupta impotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu inca din data de 9 decembrie 2020. Astfel, au fost efectuate demersuri la toate primariile de sector, precum si la Primaria Municipiului Bucuresti, pentru a ne comunica masurile imediate dispuse, in vederea asigurarii conditiilor de trai normale, in case in aceasta iarna, intrucat anotimpul rece s-a instalat deja”, se arata in comunicatul de presa.

Potrivit sursei citate, rezultatele demersului Avocatului Poporului vor fi facute publice.

Ramane sa vedem, desigur, ce impact ar putea acest demers, in conditiile in care vorbim despre o stare de fapt care nu mai trebuie demonstrata – agentul termic NU ajunge in cele mai multe dintre casele bucurestenilor. Dar e bine ca se mai implica o institutie in problema asta si spune, asa cum e normal, ca e vorba depre o chestiune de sanatate publica, care ar trebui rezolvata cu prioritate.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + 1 =