Important! Bulevardul Gheorghe Șincai a intrat în reabilitare

Șincai

Bulevardul Gheorghe Șincai a intrat în reabilitare, anunță primaria de sector printr-un comunicat de presă. Potrivit sursei citate, atât căile de circulație, cât și spațiile aferente acestora vor fi reconfigurate și modernizate.

Iată anunțul primăriei:

În paralel cu procedurile premergătoare introducerii Pasajului Unirii într-un amplu proces de consolidare, având în vedere starea avansată de degradare a acestuia, Primăria Sectorului 4 al Municipiului București continuă seria investițiilor și reabilitează bulevardul Gheorghe Șincai, aflat la câteva sute de metri de „Kilometrul Zero” al Capitalei.

Conform proiectului, porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir va fi reconfigurată și pusă în acord cu noile tendințe în domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București. Mai exact, trotuarele aferente arterei de circulație vor fi refăcute, grădinile blocurilor vor fi reamenajate, iar numărul spațiilor verzi va fi sporit. Odată cu reconfigurarea întregii zone, în completarea acestor lucrări, vor fi amenajate noi locuri de parcare, atât de necesare în Sectorul 4, dar și în tot Bucureștiul.

De altfel, investițiile în infastructura rutieră, derulate de administrația locală a Sectorului 4, au avut cel mai mare impact în vederea dezvoltării zonei de sud a Capitalei. Lărgirea bulevardelor de la două la patru benzi de circulație a fost unul dintre pașii cei mai importanți care au făcut ca Sectorul 4 să fie astăzi unul dintre cele mai moderne sectoare.

În perioada următoare, lucrurile vor continua pe aceeași linie, drept pentru care, bulevardul Gheorghe Șincai a intrat deja în reparații capitale, așa cum se întâmplă acum și pe Șoseaua Olteniței, pe tronsonul dintre Eroii Revoluției și Piața Sudului.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + seventeen =