Cand se pune presiune pe autoritati, lucrurile incep sa se miste. Lacul din Parcul Carol a fost curatat

Parcul Carol

Unul dintre lucrurile care ne enerveaza extrem de mult este ca daca vrei sa se rezolve ceva in Bucuresti trebuie sa dai problema la “gazeta” si cu administratia de pamant. Cititorii nostri stiu deja ca rubrica “Primim de la cititori”, deschisa pe site-ul nostru, cuprinde subiectele pe care le-am primit de la cetateni si ca, in urma publicarii unor articole, o serie de probleme si-au gasit, daca nu rezolvarea, macar un raspsuns din partea administratiei locale. Probabil doar asa se misca lucrurile… Dar astazi nu vom vorbi despre primaria de sector, ci despre primaria Capitalei si cata “grija” are de unul dintre cele mai importante parcuri din Bucuresti – Parcul Carol.

Digi24.ro realiza, ieri, un articol despre mizeria care a pus stapanire pe lacurile din cele mai importante parcuri din Capitala, printre care si Parcul Carol, si publica imagini pe care le-a primit de la telespectatori. La doar cateva ore de la publicarea materialului de presa, primaria Capitalei se trezea la realitate, iar oamenii ALPAB-ului (Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, care se afla in subordinea PMB) dadeau fuga sa curete lacurile.

In continuare, puteti vedea cum arata lacul din Parcul Carol, potrivit Digi24, in urma cu doar o zi sau doua, iar ceva mai jos gasiti fotografii cu lacul asa cum se prezinta astazi, dupa ce, in sfarsit, oamenii Primariei Capitalei s-au pus pe treaba:

Din pacate, a fost nevoie de “putina” presiune pusa pe cei de la ALPAB / PMB pentru ca lacul din Parcul Carol sa fie curatat de pet-uri, matasea broastei etc. Ne intrebam daca fara interventia presei, functionarii platiti tocmai pentru a administra lacurile si parcurile din Bucuresti ar misca vreun deget…

pc1

pc2

pc3

pc7

pc5

1 Comment

  1. Roxana

    August 29, 2017 at 5:42 pm

    Mai e o bucatica de lac plina se plastice. Ieri am fost in parc, am postat poze, am trimis mail-uri cu reclamatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 15 =