Candidatura lui Piedone la Sectorul 4, respinsa pentru a doua oara

conflict de interese

Judecatoria Sectorului 4 a decis, astazi, sa respinga candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, dupa judecarea noilor contestatii depuse. Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat pe pagina sa de Facebook ca “L-am oprit din nou pe Piedone, Sper sa fie invatatatura de minte pentru toti cei ca el”.

Potrivit acestuia, instanta a admis de aceasta data toate contestatiile depuse fata de candidatura fostului primar al Sectorului 4.

gheorghe piperea

De asemenea, judecatorii au decis sa respinga si candidatura lui Popescu Piedone la funcția de consilier in cadrul Primariei Sectorului 4.

De precizat este ca decizia instantei privind candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4 nu este definitiva. Prin urmare, ramane de vazut ce reactie va avea de aceasta data fostul primar si daca va ataca decizia in termen de 24 de ore, asa cum prevede legea.

UPDATE: Hotararea a devenit definitiva, potrivit avocatului Gheorghe Piperea.

2 Comments

  1. florin

    April 28, 2016 at 7:45 am

    E lesne de inteles ca Piedone va ataca si aceasta decizie. Si daca nu va reusi nici de data asta imi e si teama sa ma gandesc la ce siretlicuri va mai recurge macar sa ii discretiteze pe cei care ar fi fost principalii lui contracandidati, daca el nu va mai avea nici o sansa.

  2. ionut

    April 28, 2016 at 9:25 am

    M-am bucurat nespus de mult aseara cand am aflat care a fost decizia judecatorilor si sper ca Piedone sa aiba demnitate si sa accepte aceasta decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =