Revista presei: candidatura lui Piedone respinsa, scade pretul gazelor, nou ministru desemnat astazi, scapam de euro

Candidatura

Mediafax: Candidatura lui Cristian Popescu Piedone “pentru Consiliul Local al Sectorului 4, respinsa”

Instanta va anunta astazi, in jurul orei 18, decizia privind candidatura lui Piedone la Primaria Sectorului 4. In prima faza, candidatura pentru Consiliul Local i-a fost respinsa. Vom reveni cu amanunte.

Agerpres: Scade pretul gazelor pentru populatie incepand cu data de 1 mai.

“Prețul reglementat al gazelor plătit de populație va scădea de la 1 mai cu 2-3%, datorită diminuării cu 6% a tarifelor de distribuție a gazelor, a declarat, miercuri, Niculae Havrileț, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), prezent la o conferință pe tema dezvoltării sectorului petrolier.”

“La finele lunii martie, ANRE a publicat un document potrivit căruia populația și termocentralele care furnizează agent termic consumatorilor casnici vor consuma doar gaze de producție internă în perioada 1 aprilie 2016 — 31 martie 2017.”

ziare.com: Noul ministru al Fondurilor Europene este Cristian Ghinea.

“”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 aprilie a.c., decretul prin care ia act de demisia din functia de Ministru al Fondurilor Europene a doamnei Carmen Aura Raducu.

De asemenea, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Cristian Ghinea in functia de Ministru al Fondurilor Europene”, se precizeaza intr-un comunicat remis de Palatul Cotroceni.

Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, incepand cu ora 17:30, la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului de stat.”

adevarul.ro: Ramanem la moneda nationala, nu mai trecem la euro in anul 2019.

“România renunţă în mod oficial la anul 2019 ca termen pentru adoptarea monedei euro. O nouă dată va fi stabilită de către viitorul guvern şi inclusă în raportul din 2017, arată un document pregătit de Guvernul Cioloş, prin care nu mai anunţă anul 2019, ci doar menţine angajamentul de a adopta moneda europeană.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 5 =