FOTO: Incendiu in Sectorul 4! Casa distrusa de flacari in zona Dimitrie Leonida

Incendiu Sectorul 4

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dimineata, la o casa din zona Dimitrie Leonida (distanta de cateva sute de metri de statia de metrou cu acelasi nume), iar cladirea a fost distrusa in totalitate, dupa cum informeaza Inspectoratul de Urgente Bucuresti-Ilfov.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere si cel mai important lucru este ca nu s-au inregistrat decat pagube materiale, casa cuprinsa de flacari fiind distrusa in totalitate, dupa cum spuneam mai sus.

CITESTE SI: Ce se intampla cu scolile din Bucuresti care nu au autorizatie pentru securitate la incendiu

Potrivit sursei citate, la un moment dat a existat si pericolul ca incendiul sa se extinda la locuintele din apropiere, insa interventia pompierilor a eliminat acest risc. “Pompierii au acționat prioritar pentru limitarea propagarii incendiului la locuintele invecinate. Au fost afectate locuinta la care s-a produs incendiul si o magazie invecinata, pe o suprafata de aproximativ 100 mp. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, anunta, pe Facebook, reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov.

De asemenea, pompierii au reusit sa scoata din imobil si doua butelii cu gaz care ar fi putut exploda. In jurul orei 13.00, focul fusese izolat si doar acoperisul casei mai ardea mocnit, generand o cantitate destul de mare de fum.

Cel mai important este ca nu s-au inregistrat victime.

Sursa: ISUBIF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + seven =