Peste 70 de copaci doborâți și 40 de mașini avariate de furtuna de ieri în București: circulația pe Șoseaua Berceni a fost închisă temporar

furtuna

Furtuna de ieri seară din București a afectat mai multe zone din București, probleme deosebite fiind în zona de sud. Potrivit ISU B-IF, pompierii au fost nevoiți să intervină în nu mai puțin de 86 de cazuri în special generate de copacii doborâți de vânt.

Printre zonele cele mai afectate de furtunile de ieri seară din București s-a numărat și Șoseaua Berceni, pe sensul de mers București – Berceni, unde circulația rutieră a fost închisă temporar deoarece vântul puternic a rupt mai mulți copaci înalți.

ISU București-Ilfov: Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului portocaliu, pompierii ISU B-IF au gestionat 86 de intervenții. Acestea au constat în: 71 de copaci căzuți, două inundații, șapte pericole de cădere (diverse elemente de construcție) și șase incendii la cabluri electrice în București și județul Ilfov. Două persoane au avut de suferit în urma codului portocaliu: o persoană a acuzat dureri la umăr, după ce a fost lovită de o creangă în cădere, respectiv, cea de-a doua persoană care se afla într-un autoturism peste care a căzut un copac, a fost asistată medical la fața locului, prezentând o stare anxioasă. Au fost afectate în total 40 de autoturisme și o motocicletă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 1 =